Anderen op nieuwe ideeën brengen, op een onverwacht spoor zetten of vol zelfvertrouwen een boodschap uitdragen is inspirerend werk. Dat doe ik op meerdere manieren.

Concept & Product Sparring

Doel: door te spiegelen aan trends en consumentenvoorkeuren, adviseer ik bedrijven bij de positionering van concepten en producten. Culinaire communicatie kan een onderdeel zijn van het traject.

Resultaat: inzicht geven in waar een product of concept zich bevindt op de trendcurve. Het inschatten van kansen van product/concept binnen de huidige grenzen. Adviseren omtrent verbeteringen, culinaire informatie en gebruiksadvies.

Culinaire communicatie

Ik help bedrijven bij het ontwikkelen van culinaire communicatie. Samen onderzoeken we waar op de trendcurve potentiële kopers van producten zich bevinden, welke trends zich bij deze groepen afspelen, wat hun kookniveau is en aan welke uitgangspunten koken voor hen moet voldoen. Op basis hiervan ontwikkelen we randvoorwaarden voor receptuur, de recepten zelf en uitgaven waarin beide worden verwerkt.